Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KOULUTUS JA NEUVONTA

Räätälöityä henkilökohtaista neuvontaa tai ryhmäkursseja metsä- ja ympäristöalalta.

Esimerkkejä koulutuksista: - taimikonhoito vesurilla ja raivaussahalla - heiniminen - istutus - nuoren metsän kunnostaminen – jne

 

KIINTEISTÖARVIOINNIT

Oletko mahdollisesti myymässä tai ostamassa metsäkiinteistöä? Vai oletko lahjoittamassa metsätilaasi jälkipolville? Suosittelen lämpimästi kiinteistön arviointia ammattilaisella. Tällöin on mahdollista välttää yllätyksiä, ainakin suuria sellaisia.

Metsähämes arvioi metsätiloja, lomakiinteistöjä, tontteja sekä muita kiinteistöjä. Arviointikustannukset muodostuvat ajankäytöstä ja kulukorvauksista.

 

METSÄKÄVELYT

Metsäkävely on tarkoitettu metsävuoden ensimmäiseksi tapahtumaksi. Metsäkävelyn tarkoituksena on omistajien kanssa yhdessä kävellä metsätilan eri paikoissa, ja sopia mitä kyseisen vuoden aikana tehdään. Sovitaan myös kuka tekee ja milloin tekee.

Metsäkävelyn paras ajankohta on aikainen kevät. Samalla nähdään kuinka metsäsi on selviytynyt talvesta. Toiseksi paras ajankohta on myöhäinen syksy. Silloin voidaan todeta, onko tehty mitään ja miten kiire meille taas tulee, ennen lumien satamista.

Metsäkävely ovat mukava tapa tietää mitä metsällesi kuuluu!

 

OMA METSÄN HOITAJA –PALVELU

Olet mahdollisesti saanut metsätilan perintönä, lahjana tai olet ostanut sen. Et oikein tiedä mitä siellä pitäisi tehdä tai elämäntilanteesi vain yksinkertaisesti sanelee, ettet yksinkertaisesti ehdi palstallesi. Ota itsellesi oma metsän hoitaja. Sopimuksen mukaan oma metsän hoitajasi huolehtii palstallasi tehtävistä töistä. Sopimus räätälöidään juuri sellaiseksi kuin Sinä itse sen tahdot!